Употреба на колачиња

Вашиот пребарувач не поддржува колачиња, или тие се исклучени.
Приватност и безбедност на колачињата
Колачињата мора да бидат овозможени за купување онлајн, се со цел да се зголеми вашата приватност и да се заштитат вашите приватни податоци.

Со вклучување на колачињата ја олеснувата комуникацијата со сајтот и начинот на плаќање.
За да продолжите со купувањето ве молиме вклучете ги колачињата на вашиот пребарувач.
За Internet Explorer корисниците, направете го следново:
  1. Кликнете на Tools менито, и изберете Internet Options
  2. Изберете го Security јазичето, и ресетирајте го безбедносто ниво на Мedium
ја превземавме оваа безбедноста мерка за ваша заштита и се извинуваме за непогодностите кои ги предизвикавме.
Ве молиме контактирајте со нас доколку имате некакви прашања за ова барање или продолжете со купувањето.
Продолжи