Плаќање со уплатница


Доколку немате платежна картичка Trendy.mk ви овозможува да направите нарачки за кои можете да платите со уплатница. Купете на овој начин брзо и лесно, во неколку чекори со следнава постапка:1. Контактирајте не на нашиот контакт телефон 078/853-019 за да го резервирате производот што сакате да го купите2. Уплатете парични средства во износ на цената на саканиот производ преку уплатница. Информациите за попoлнување на уплатницата се прикажани на сликата подолу.


Uplatnica

 

3. Испратете ни email на info@trendy.mk во кој ќе ја закачите скенирана или сликана со фотоапарат уплатницата.4. По примање на средствата на нашата сметка вашата нарачка ќе биде процесирана и за 2 дена можете да ја очекувате на наведената адреса.Напомена: Уплатените пари не стигинуваат веднаш на нашата сметка. Доколку уплатите наутро парите ќе стигнат после 15:00 часот. Доколку многу ви се брза за зделката, ќе треба да наведете 1 во НАЧИН на уплатницата (банката зема провизија за ваков тип на уплати со НАЧИН 1) или пак да ја пратите скенирана/сликана уплатницата.

 

Назад