Како да купам производ од www.trendy.mk?

Многу лесно и едноставно! Се што треба да направите е:

1.Кликнете на полето Мој Профил - Регистрирајте се, ако сакате да направите нарачка за прв пат, или Најавете се на вашиот кориснички профил ако сте веќе регистриран корисник;

 

2.Разгледајте ја нашата Продавница  посакуваниот производ додадете го во корисничка Кошничка преку полето KУПИ;

 

3.Проверете ја точноста на информациите во вашата Кошничка и ако е се во ред кликнете на полето Премини на наплата;

4.Информации за наплата Ако се сложувате со износот на парични средства кој што треба да се наплати преминете на следниот чекор преку полето Продолжи со наплататa. Во овој дел исто така може да оставите некој коментат поврзан со доставата.

 

5.Потврда на нарачката За последен пат проверете ја соджината на вашата нарачка и изберете го начинот на плаќање на нарачката, со картичка или плаќање при достава и продолжете понатаму преку полето Потврди ја нарачката;

 

6.Потврда на нарачката За последен пат проверете ја соджината на вашата нарачка и продолжете кон плаќање преку полето Потврди ја нарачката;

 

7.1. Доколку избравте метод на плаќање плати при достава тогаш ова беше вашиот последен чекор и следи потврда на нарачката.

7.2. Доколку избравте метод на плаќање со картичка, тогаш пред потврдата на нарачката ви се отвора страната на платежниот процесор Casys вградена во нашата е продавница. Овде треба да ги внесете податоците од вашата картичка како: имател на картичката, број на платежна картичка, тип на платежна картичка, важност на платежна картичка и CVV2/CVC2 код, доколку го има.

 

8.Ова е известувањето за потврдата на нарачката и за плаќање со картичка.

 

Ви честитаме, успешно направивте нарачка од www.trendy.mk!