www.trendy.mk e прва модна електронска продавница чија визија е да им ги понуди на потрошувачите последните модни трендови за облека и модни додатоци по ниски цени и супериорна услуга.

Наш најголем приоритет е задоволството на потрошувачите, па затоа нудиме разновидни производи, од сите големини со висок квалитет, а сепак со ниски цени. Свесни сме дека удобноста на купување на облека и модни додатоци од сопствениот дом е нешто кое му недостасува на нашиот пазар, па затоа решивме да го направиме тој прв важен чекор и први да отвориме една ваква онлајн продавница, надевајќи се дека нашите услуги многукратно ќе го зголемат задоволството на потрошувачите.

Наша цел е олеснување на начинот на купување со брза нарачка и брза испорака. Нудејќи го нашиот асортиман им овозможуваме на потрошувачите да купат производ со само неколку кликнувања, со што најефективно го искористуваат минималното слободно време кое денешното брзо темпо на живот им го дозволува.

Некои од предностите со кои ве предизвикуваме да пробате да купите преку интернет, од оваа продавница, www.trendy.mk се: купување без притисок, штедење на време, конзистентност на цените, елиминирање на времето изгубено на возење во гужва и паркирање, 24/7/365 достапност и можност за шопинг, најважното, бесплатна достава до вашиот дом за нарачки над 599 денари и многу, многу други предности.

Нашиот тим на вработени се грижи за брзо и беспрекорно испорачување на сите нарачки и секогаш е достапен да обезбеди информации и да одговори на сите ваши прашања.

Податоци за контакт:

Т.П. Тони Ефтимов

Ул. Јајце бр.1

2000 Штип

Телефон за контакт: 078/241-554